Lediga tjänster hos ProData Consult

Vill du gå med i teamet och bli en del av:

  • Ett internationell verksamhet där verksamhetens värderingar och visioner bygger på högt individuellt ansvar, god praxis, sunda och etiska värden med stor respekt för andra
  • En verksamhet med en stark gemenskap och samarbete och där professionalismen är i högsätet
  • En del av en framgång som kan, vill och gör en stor skillnad för både våra kunder och konsulter
  • En medarbetarstab som har kul VARJE dag på jobbet (medan vi producerar resultat)

Vill du arbeta i en av de starkaste IT-konsultföretagen i Norden?

Om du har erfarenhet av försäljning och leverans av IT-konsulter, då kan ProData Consult vara det ställe där DU kan göra en skillnad för våra kunder och konsulter.

ProData Consult A / S är ett av Nordens ledande oberoende IT-konsultföretag, baserat i Köpenhamn och med avdelningar/dotterbolag i Danmark, Sverige, Norge, Nederländerna, Tyskland och Polen.

Du blir del av ett snabbväxande konsultföretag som sysselsätter omkring 60 administrativa medarbetare. Varje år får vi mer än 1500 förfrågningar från våra kunder som vill ha hjälp med att hitta rätt konsult bland våra mer än 16 000 validerade konsulter. För närvarande håller vi mer än 800 konsulter anställda, fördelade mellan cirka 300 kunder i sex olika länder.

Om du vill bli vår nya kollega, antingen i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland och Polen, vänligen se våra lediga aktuella tjänster nedan. Du är också välkommen att skicka oss ett spontanansökan. Skriv till:

Konsulter eller framtida konsulter som vill bli en del av ProData Consults nätverk ska använda registreringsformuläret på vår webbplats för konsulter


Lediga tjänster hos ProData Consult:


Bli oberoende konsult hos ProData Consult

Om du är en oberoende verksamhets- eller IT-konsult kan vi erbjuda dig ett brett urval av uppdrag för ett stort antal kunder. Vi samarbetar och har ramavtal med de största företagen i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Polen och Nederländerna.

Läs mer >>