Oerhört kompetenta konsulter som passar våra önskemål med mycket kort varsel - Gert Wulff, projektledare , TDC

TDC:

Oerhört kompetenta konsulter som passar våra önskemål med mycket kort varsel

För flera år sedan var det några kollegor i branschen som rekommenderade oss att anlita ProData Consult. 2003 skrev vi det första avtalet om leverans av konsulttjänster, och samarbetet har fortsatt sedan dess.

Enligt min uppfattning är det ord som professionalism, ärlighet, flexibilitet och snabbhet som kännetecknar ProData Consult.

ProData har visat att de kan tillhandahålla oerhört kompetenta konsulter som passar våra önskemål och göra det med mycket kort varsel. Om vi går in på ett nytt teknikområde kan vi omedelbart få en konsult med den kompetensprofil som behövs för att utföra uppdraget – och det sparar tid! När jag kontaktar ProData Consult tar det högst två dagar för dem att skicka en kvalificerad konsult till oss.

Jag vet exakt vad jag får och jag vet vad priset blir för jobben, vilket innebär att det inte blir några obehagliga överraskningar. Dessutom uppskattar jag den öppna dialogen och flexibiliteten i förhållande till mig som kund och den ordentliga uppföljning som man utför för att kontrollera hur uppdraget framskrider.


Gert Wulff
projektledare