De erbjöd mig konsulter från hela världen hur snabbt som helst - Philip Lyngø Jensen, avdelningschef, BSS Applications, Telenor

Telenor:

De erbjöd mig konsulter från hela världen hur snabbt som helst

Det var ett tillfälle när jag behövde få fram mycket specifika IT-färdigheter till ett projekt med hög prioritet. Jag hade väldigt svårt att hitta personal som kunde tillgodose behoven – det var någonting vi inte kunde klara internt och jag kunde inte hitta någon i mitt nätverk som kände någon jag kunde anlita. Det gick faktiskt så långt att jag gav upp och slutade leta.

Då fick jag kontakt med ProData Consult, och jag måste säga att jag är väldigt imponerad!

Imponerad både av deras förmåga att förstå vilket problem jag stod inför, och imponerad av deras flexibilitet och hur snabbt de reagerade!

De erbjöd mig konsulter från hela världen hur snabbt som helst. Ibland tar det inte mer än ett par timmar förrän jag har ett CV i min inkorg på från exakt den IT-konsult som jag söker.

Jag är imponerad av hur snabbt ProData Consult kan få fram så specialiserade färdigheter inom ett så brett område. Dessutom är deras konsulter av allra högsta kaliber.

Att ha ProData Consult som stöd innebär att jag inte behöver oroa mig – de är en mycket viktig faktor som bidrar till att jag kan få projekt färdiga i tid.


Philip Lyngø Jensen
avdelningschef
BSS Applications