En konsultbyrå med mängder av kontakter och ett enormt nätverk - Lars Olling, IT-chef, YouSee

YouSee:

En konsultbyrå med mängder av kontakter och ett enormt nätverk

Anledningen till att jag anlitade externa IT-konsulter första gången var att jag hade brist på utvecklingsresurser. Jag befann mig i en situation där jag helt enkelt inte hade tillräckligt med personal för att få projekten genomförda.

Konsultbyrån ProData Consult har samarbetat med TDC i många år nu, och vi har ett ramavtal med dem. Den främsta anledningen till att jag väljer att jobba med dem är deras kompetenta personal som gör ett jättebra jobb med att tillhandahålla rätt resurser – och gör det snabbt. Jag befinner mig ofta i situationer där jag skulle ha behövt IT-kompetenser för fyra dagar sedan – så saker och ting måste ske snabbt!

Enligt min erfarenhet är ProData Consult en mycket flexibel konsultföretag med mängder av kontakter och ett enormt nätverk som gör att de kan hitta högt kvalificerade IT-resurser väldigt snabbt. Deras IT-konsulter är kompetenta, engagerade och motiverade. Konsulterna deltar fullt ut, är mycket förekommande och bidrar verkligen med kunskap till våra projekt.


Lars Olling
IT-chef