Jag är helt nöjd med den service jag får - Johnny Iversen, Manager of Business IT Software Development, DONG Energy

DONG Energy:

Jag är helt nöjd med den service jag får

Som Manager of Business IT Software Development på DONG upplever jag att en av mina främsta utmaningar är att hitta de rätta och de bästa kvalificerade IT-resurserna för att lösa våra uppgifter.

Eftersom ProData Consult har försett Elsam Engineering med mycket tillfredsställande konsulttjänster sedan 2003 var det helt naturligt att fortsätta samarbetet efter fusionen med DONG Energy.

ProData Consult är ett etablerat och effektivt konsultföretag, och i den stressiga och intensiva vardagen är det viktigt för mig att kunna lägga minsta möjliga tid på att rekrytera externa IT-konsulter och samtidigt få optimalt resultat.

Det är viktigt för mig att ha ett konsultföretag som kan tillhandahålla resurser av rätt kvalitet. Och jag måste säga att ProData Consult lever upp till det. De verkar ha ett omfattande nätverk och mängder av kvalificerade IT-konsulter som står redo.

Jag är helt nöjd med den service jag får. ProData Consult är väldigt bra på att förstå mina behov, så jag behöver inte lägga en massa tid på att sätta dem in i DONG Energys verksamhetsområden och uppbyggnad.


Johnny Iversen
Manager of Business IT Software Development