Få full överblick över dina konsulter

Få en demo

Enkel hantering av konsulter - helt gratis

Med ProData Consults webbaserade kundmodul är det enklare än någonsin att ha full kontroll och överblick över alla konsulter. Med ProData Consults kundmodul är det enklare än någonsin att ha full kontroll och överblick över alla konsulter. Som kund hos ProData Consult får du gratis och obegränsad tillgång till vår kundmodul. Modulen ger dig total kontroll och full översikt över dina konsulter. Systemet är både enkelt och intuitivt, vilket gör det mycket enkelt att använda.

Hantering av konsulter kan vara en tidskrävande och besvärlig uppgift. Det kan vara svårt att skapa öppenhet bland förfrågningar, avtal och utgifter. Med ProData Consults webbaserade administrationsmodul är det enklare än någonsin att ha full kontroll och överblick över alla konsulter.

I kundmodulen kan du:

Få full överblick över alla anställda konsulter samt arbetssökande. Du kan se konsultens kontaktuppgifter, CV och mycket mer.


Få överblick över dina konsultkostnader. Du hittar de samlade kostnaderna för konsulterna, men även den enskilde konsultens timpris och rapporterade timmar.


Se status på alla öppna förfrågningar, redigera dem eller skapa nya. Du kan även se de konsulter som tilldelats till uppgiften.


Följ konsulternas prestation - både individuellt och sammanställda. Statistiken är baserad på våra processer för kvalitetssäkring.

Kom snabbt igång

ProData Consults webbaserade kundmodul är ett lättillgängligt, transparent och effektivt redskap för att göra hanteringen av konsulter enkel och överskådlig för dig.

Vi ger dig en möjlighet att samla hanteringen av konsulter på ett och samma ställe, och du kan använda modulen från din dator, surfplatta eller smartphone. Här ser du ett urval av funktionerna.