IT-konsulter på timbasis

 • Utnyttja ett nätverk med mer än 28 000 IT-konsulter på expertnivå
 • Inom 24 timmar översändes CV:n på en till tre IT-konsulter till dig
 • Utforska personkemin och kompetenserna på djupet under den personliga intervjun
 • Få obegränsad tillgång till vår kostnadsfria konsultadministreringsmodul

De mest rutinerade IT-konsulterna med kompetens i allt från mjukvaruutveckling till företagsledning

Hos ProData Consult får du snabb tillgång till marknadens mest efterfrågade IT-experter, alla med imponerande kärnkompetenser, uppdaterade IT-kunskaper och med mer än 5 års dokumenterad erfarenhet inom ett specifikt huvudområde eller IT-kompetens.

I genomsnitt har våra IT-konsulter mer än 10 års yrkeserfarenhet. Tillsammans täcker de mer än 5 000 unika IT-kompetenser. Därför har vi IT-specialister till i stort sett alla typer av IT-projekt för både den privata och offentliga sektorn.p>

Vi strävar alltid efter att ha en IT-konsult redo och ett CV skickas till kunden inom 24 timmar från när vi får en förfrågan.

ProData har leveranskapacitet bland annat inom följande IT- konsultroller:

Affärsroller

 • Program- och projektledare
 • Affärsutvecklare
 • Processkonsult
 • Affärskonsult
 • Managementrådgivare
 • Utbildare / coach
 • Rådgivare
 • Change Manager
 • Enterprise arkitekt
 • Testledare
 • Testkoordinator
 • Projektassistent
 • Analytiker
 • Funktionell konsult (SAP)

Utveckling/teknik

Infrastruktur

 • Infrastrukturprojektledare
 • Infrastrukturarkitekt
 • Infrastrukturkonsult
 • Driftkonsult
 • Nätverkskonsult
 • Säkerhetskonsult
 • Databasadministratör
 • processer & metoder
 • Supportkonsult
 • Teknisk skribent
 • Systemadministratör

5 000 unika IT-kompetenser

ProData Consult har mer än 5 000 olika IT-kompetenser. Se vår kompetensöversikt.

Hos ProData Consult har vi många års erfarenhet av att hjälpa kunder inom ett brett spektrum av branscher inom privat och offentlig sektor. Oavsett om det gäller ett IT-intensivt företag eller en institution, en mindre organisation eller ett start-up företag så förstår vi våra kunders verksamhet och behov.

Se vår referenslista och kundutlåtanden.


IT-konsultens CV inom 24 timmar

Tack vare vårt omfattande nätverk av IT-konsulter och avancerade IT-system, kan ProData Consult snabbt hitta rätt konsult som har exakt den kompetens som efterfrågas. ProData Consult strävar efter att alltid ha en kvalificerad IT-konsult redo inom 24 timmar från det att vi får en förfrågan. 

Läs mer om vår urvalsmetod och matchprocess.


Garanti på kvaliteten av IT-kompetensen

Hos ProData Consult står vi upp för kvaliteten av våra IT-konsulters kompetens. Vår mångåriga erfarenhet inom olika branscher och vår standardiserade kvalitetsprocess innebär att du kan känna dig trygg i att hitta rätt IT-konsult till rätt pris.

Hur kvalitetssäkrar vi?

 1. Alla konsulter granskas grundligt med ProData Consults interna HR-processer

 2. Våra kunder utvärderar konsulterna när projektet är slut och under projektets gång, vilket betyder att vi har många kundutvärderingar och referenser för våra konsulter

Läs mer om vår standardiserade kvalitetssäkring


Administrering av konsulten från början till slut

Hjälp med att hitta de ledande konsulterna för ditt projekt är bara början hos ProData Consult. När du hittar de rätta experterna tar vi ansvar för konsulterna och fungerar som din enda kontakt och avtalspart och hanterar allt från förhandling till administrering av konsultuppdragen och garanterar kvaliteten av leveransen från början till slut.

Vår kärnverksamhet är att tillhandahålla IT-konsulter på timbasis. Timpriset beror på efterfrågad kompetens och varaktigheten för varje uppdrag. För att få reda på mer, kontakta vår försäljningsavdelning så kommer vi snabbt att ge en uppskattning av en konsults timpris.

Vi arbetar också på fastpriskontrakt och driftavtal som Service Level Agreements. Våra kontrakt och avtal är flexibla och transparenta vilket gör det möjligt för oss att serva de mest IT-intensiva företagen och institutionerna såväl som mindre organisationer och start-ups.

Med ProData Consults ramavtal får du IT-assistans på timbasis såväl som experthjälp att hitta de rätta kärnkompetenserna och fastställa dina resursbehov. Avtalen ger dig konkurrenskraftiga priser och fri tillgång till vår effektiva konsultadministreringsmodul.

Vill du diskutera starttider, priser och avtalsförhållanden? Vi är flexibla och redo att prata.

Läs mer om administrering av IT- konsulter.

SDC:

Pålitlig och professionell service

Sedan September 2014 har SDC A/S haft en nearshore center i Warszawa, Polen. För närvarande är det ungefär 60 konsulter placerade på två olika platser i Warszawa och drivs av två av våra leverantörer, Vi använder flera leverantörer för rekrytering av resurser.

Prodata Consult har hjälpt från början, och fortfarande hjälper SDC att attrahera rätt profiler för vår nearshore center. Prodata Consult tillhandahåller också en komplett kontorsutrymmen för våra resurser inklusive grundläggande IT-infrastrukturanläggningar för den största av våra lokaler. Vi är nöjda med de tjänster som tillhandahålls av Prodata Consult avdelning i Polen.

Jag upplever att ProData Consult är en mycket serviceinriktad , pålitlig och professionell service och resurs försörjare.


Michael Madsen
Nearshoring Manager

Santander Consumer Bank (DK):

Snabb tillgång till kvalificerade kompetenser

Med ProData Consult som leverantör av IT-konsulter får vi snabb tillgång till kvalificerade kompetenser och resurser. Det kännetecknande är professionalism och kvalitet, och konsulterna är snabba att anpassa sig till våra uppdrag, förstår sin roll och blir en integrerad del av teamet hos oss.

Med kvalitet och snabbhet har ProData Consult gjort vår utvecklingsavdelning otroligt skalbar och flexibel.


Flemming Kirkskov
IT Director

Energinet.dk:

Snabbar upp vår förmåga att skalbart anpassa

Energinet.dk har arbetat med ProData Consult för leverans av IT-konsulttjänster sedan 2006, så numera är det ett långsiktigt samarbete.

Jag har respekt för hur ProData gång på gång lyckas leverera kompetenser med en sådan snabbhet och samtidigt upprätthålla hög kvalitet. Vi får inga produkter i form av färdiga "patentlösningar" utan en skräddarsydd match med exakt de kompetenser vi söker, här och nu.

ProData Consult har en snabb responstid vilket hjälper oss att snabba upp vår förmåga att skalbart anpassa och lägga till kompetenser snabbt.

De IT-konsulter och projektledare som vi får från ProData löser komplexa och svåra uppdrag för Energinet.dk. Och det är sättet som konsulterna väljer att lösa uppdragen på som tillför värde – genom att de använder sin erfarenhet och kompetens för att lösa problemen och slutföra sina uppdrag.


Nicolaj Nørgaard Petersen
Department Manager

GN Netcom:

De kvalificerade konsulter som vi behöver med kort varsel

Jag är helt nöjd med vår arbetsrelation med ProData Consult, som kännetecknas av en hög nivå av professionalism. Jag uppskattar verkligen ProData Consult-teamets förmåga att hitta de kvalificerade konsulter som vi behöver med kort varsel, särskilt som behovet kan uppstå nästan från den ena dagen till den andra.

IT-konsulterna från ProData Consult är inte bara skickliga i yrket utan även socialt: de flyter smidigt in i teamet och deltar i dialogen med vårt företag. De har helt klart bidragit till vårt företags framgångar genom att leverera projekt inom deadline och budget – något som vi på vårt företag är väldigt nöjda med.


Kenneth Ullmann
chef
IT eApplications

YouSee:

En konsultbyrå med mängder av kontakter och ett enormt nätverk

Anledningen till att jag anlitade externa IT-konsulter första gången var att jag hade brist på utvecklingsresurser. Jag befann mig i en situation där jag helt enkelt inte hade tillräckligt med personal för att få projekten genomförda.

Konsultbyrån ProData Consult har samarbetat med TDC i många år nu, och vi har ett ramavtal med dem. Den främsta anledningen till att jag väljer att jobba med dem är deras kompetenta personal som gör ett jättebra jobb med att tillhandahålla rätt resurser – och gör det snabbt. Jag befinner mig ofta i situationer där jag skulle ha behövt IT-kompetenser för fyra dagar sedan – så saker och ting måste ske snabbt!

Enligt min erfarenhet är ProData Consult en mycket flexibel konsultföretag med mängder av kontakter och ett enormt nätverk som gör att de kan hitta högt kvalificerade IT-resurser väldigt snabbt. Deras IT-konsulter är kompetenta, engagerade och motiverade. Konsulterna deltar fullt ut, är mycket förekommande och bidrar verkligen med kunskap till våra projekt.


Lars Olling
IT-chef

Nordic Aviation Capital:

Alla tjänster på ett och samma ställe

Nordic Aviation Capital är ett företag i mycket snabb tillväxt, vilket ställer höga krav på företagets strategiska, taktiska och operativa utveckling.

Det har varit en enorm utmaning, att som IT-chef uppfylla de strategiska målen och att upprätthålla en synergi och länk mellan affärsstrategi och tekniskt stöd. På det operativa planet har detta inneburit utmaningar i att hitta rätta IT-resurser och kompetenser som kan lyfta uppdragen tillräckligt snabbt samtidigt som de upprätthåller en högkvalitativ leverans.

Med ProData Consult som leverantör av IT-konsulttjänster, managementtjänster och med deras nearshoring-center i Warszawa, Polen, har jag en fullserviceleverantör, där jag kan få alla tjänster på ett och samma ställe. Att ha ProData som samarbetspartner ger ett stort värde eftersom de erbjuder nya möjligheter och tjänster som jag aldrig hade tänkt på tidigare.

Jag har fått management- och strategisk IT-rådgivning, vilket har lyft IT-organisationen till en helt ny nivå och skapat en stark koppling mellan affärsstrategi och IT-strategi, och säkrar därigenom den nödvändiga styrkan och optimeringen av bolagets driftskostnader och agilitet.

Utöver det har ProDatas konsulttjänster gett mig möjligheten att skala upp genom att använda högt kvalificerade kompetenser. Vidare så har implementeringen av nearshoring med användning av polska konsulter i ProDatas Nearshoring center i Warszawa varit en mycket positiv erfarenhet. Både på grund av konsulternas mycket höga kompetens, men också deras proaktiva strategi och agilitet och inte minst ett attraktivt pris.

Partnerskapet har uppfyllt alla krav som vi hade innan vi började jobba tillsammans – det är helt tillfredsställande. Vi kunde nätt och jämnt hålla jämna steg med den nivå av service som har levererats, och jag har en känsla av att den röda mattan ständigt rullas ut till mig som kund.


Mads Krog Jensen
IT Manager

TDC:

Oerhört kompetenta konsulter som passar våra önskemål med mycket kort varsel

För flera år sedan var det några kollegor i branschen som rekommenderade oss att anlita ProData Consult. 2003 skrev vi det första avtalet om leverans av konsulttjänster, och samarbetet har fortsatt sedan dess.

Enligt min uppfattning är det ord som professionalism, ärlighet, flexibilitet och snabbhet som kännetecknar ProData Consult.

ProData har visat att de kan tillhandahålla oerhört kompetenta konsulter som passar våra önskemål och göra det med mycket kort varsel. Om vi går in på ett nytt teknikområde kan vi omedelbart få en konsult med den kompetensprofil som behövs för att utföra uppdraget – och det sparar tid! När jag kontaktar ProData Consult tar det högst två dagar för dem att skicka en kvalificerad konsult till oss.

Jag vet exakt vad jag får och jag vet vad priset blir för jobben, vilket innebär att det inte blir några obehagliga överraskningar. Dessutom uppskattar jag den öppna dialogen och flexibiliteten i förhållande till mig som kund och den ordentliga uppföljning som man utför för att kontrollera hur uppdraget framskrider.


Gert Wulff
projektledare

ProData Consult lagrar data i din webbläsare / enhet med hjälp av cookies i syfte att framställa statistik och optimera våra webbplatser och eventuellt för riktade annonser. Genom att acceptera, ger du oss ditt samtycke till denna användning av cookies. Läs vår sekretesspolicy för mer information. Du kan alltid återkalla ditt samtycke här: Integritetspolicy & cookies

Webbplatsen kräver användning av "Nödvändiga cookies". Våra nödvändiga cookies används bara för att leverera en fungerande webbplats och webbservice.

Valda tredjepartstjänster kan lagra cookies för att placera relevanta annonser som ska levereras till dig på tredje parts webbplatser.